Kertvárosi Általános Iskola honlapja

..
 
Hírek
MEGKEZDŐDÖTT AZ ÚJ TANÉV PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l tanvnyit 2013-2014 028Szeptember 2-án reggel 8-kor ismét becsengettek iskolánkban, és megkezdődött az új tanév.

Az ünnepélyes tanévnyitóra a sportcsarnokban gyűltek össze tanulóink, nevelőink és a megjelent kedves szülők, vendégek. A negyedik évfolyamosok ünnepi műsorral köszöntötték a megjelenteket, az első osztályosok közül Kocsi Levente 1.a és Kun Emese 1.b osztályos tanulónk mondott verset. Kovács Sándor igazgató úr tanévnyitó beszédében ismertette a bevezetésre kerülő változásokat, és mindenkinek sikeres  tanévet kívánt.

 
TANÉVNYITÓ PDF Nyomtatás E-mail

Az első tanítási nap: 2013. szeptember 2., hétfő. 
Tanévnyitó ünnepségünket 2013. szeptember 2-án 8:00-kor tartjuk iskolánk sportcsarnokában. Az ünnepi műsor után az órarend szerint folyik majd a tanítás az osztályokban. 

tanvkezds

 
KEDVES TANULÓK, KEDVES SZÜLŐK! PDF Nyomtatás E-mail

A javító vizsgákat és a pótló osztályozó vizsgákat augusztus 27-én kedden 800 órakor tartjuk.  Az érintetteket levélben értesítjük.

 

A tankönyvcsomagok átvételére

 

augusztus 22-én csütörtökön 800-tól  1700 óráig és

                 23-án pénteken 800-tól 1700 óráig kerül                                           sor.

 

A javító vizsgások a tankönyvcsomagokat

augusztus 27-én kedden 1300-tól 1700 óráig vehetik át.

 

                                     ISKOLAVEZETÉS

 
FELLÉPÉS PDF Nyomtatás E-mail

A kunfehértói sörfesztiválon lép fel iskolánk néptánc és aerobik csapata 21-én vasárnap 11 órától. Várunk szeretettel mindenkit!

 
TANKÖNYVI HÍREK PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Szülők!

A 2013/2014-es tanévtől megváltozott a tankönyvrendelések rendje. Azok a szülők, akik a fizetős kategóriába tartoznak 2013. július végéig csekket fognak kapni a Tankönyvellátó Nonprofit Kft-től, és a befizetési bizonylat ellenében fogják az iskolában megkapni a kért tankönyvcsomagot.

Azok a szülők pedig, akik valamilyen rászorultságuk alapján a munkafüzet-csomagot ingyenesen megkapják, de az új tankönyveket, vagy azok egy részét, meg szeretnék iskolai áron vásárolni, a KELLO által megadott publikus weboldalon élhetnek ezzel a lehetőséggel.

Az alábbi linkre kattintva megnyílik a publikus web-áruház, ahol az Önök által kiválasztott tankönyvek és egyéb kiadványok megrendelhetők, megvásárolhatók és a megadott lakcímükre kerül kiszállításra.

http://webshop.kello.hu/

További információt ügyeleti napokon (minden hétfőn 9-11 óráig, 522-188) az iskola titkárságán kaphatnak.

Tisztelettel: Kovács Sándor

igazgató

 
NYÁRI ÜGYELETI NAPOK ISKOLÁNKBAN PDF Nyomtatás E-mail

Július 1. 900-1100

Július 8. 900-1100

Július 15. 900-1100

Július 22. 900-1100

Július 29. 900-1100

Augusztus 5. 900-1100

Augusztus 12. 900-1100

 
VAKÁCIÓ! PDF Nyomtatás E-mail

1 - honlapra vakci

 
TANÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉG PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l dscf7799Június 18-án kedden délután 17 órakor került megrendezésre a tanévzáró ünnepség  iskolánkban. A tanulók színvonalas műsorral búcsúztak a tanévtől. Az első, második és negyedik évfolyamos tanulók vidám tanévbúcsúztató nyárköszöntő verseket szavaltak. A harmadik évfolyamosok Somogyi ugrós táncot, az ötödikesek pedig Rábaközi néptáncot adtak elő.

 Ezt követően az énekkar egy év végi témájú dalcsokorral lépett fel. Az ünnepség végén igazgató úr ismertette az idei év tanulmányi- és sporteredményeit, majd a legkiválóbb tanulók jutalomkönyveket, okleveleket vehettek át, míg a legjobb eredményeket elérő sportolók az oklevelek mellett érmekkel is gazdagodtak.

 
A KERTVÁROSI A LEGNAGYOBB!!! PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l nagy vagy gyzelemJúnius 16-án  délelőtt  volt  a TV2  országos televíziós  sportvetélkedőjének döntője, a NAGY VAGY! TESCO –KUPA.

Iskolánk tanulóiból, pedagógusaiból és szülőkből álló csapata szoros küzdelemben utasította maga mögé a vetélytársakat. Nem volt izgalommentes a döntőig vezető út.

A selejtező vizes játékaiban szinte utcahosszal nyertünk meg minden játékot. A szárazföldön már nem volt ennyire meggyőző a fölényünk, de az utolsó duplapontos rekeszmászással bebiztosítottuk a győzelmet.

A középdöntőben végig a 4-5. helyen értünk célba, már veszni látszott a továbbjutás, amikor jött a duplapontos rekeszmászás.  A 6. helyről Braun Csilla és Nagy Robi vezetésével elsőnek jutott a csúcsra csapatunk. (Még egy álló spárga is belefért a magasban.) Ennek köszönhetően ezt a fordulót is megnyertük.

A döntőben 5 elszánt csapattal kellett felvenni a küzdelmet, közülük is a makói és a bonyhádi csapat nagyon erősnek mutatkozott. A forgatókönyv itt is hasonló volt, mint a középdöntőben,annyi különbséggel, hogy itt a  3-4. helyről kellett csapatuknak eljutni a végső győzelemig.

A kiélezett küzdelemben végül a duplapontos utolsó feladat megnyerésével

ISKOLÁNK  CSAPATA  MEGNYERTE  A  2013-AS  TAVASZI  NAGY VAGY! TESCO-KUPÁT!

A csapat tagjai: CSÍK RÉKA, SZÉCSI ZSOLT, SZTOJKA RÓBERT, FEKETE BIANKA, PAP SZILVIA, BRAUN CSILLA és BÁRÁNY OLIVÉR tanulók, valamint CSÍKNÉ TORDAY HARGITTA, PAPPNÉ TÓTH ADRIENN, NAGY KRISZTINA, NAGY RÓBERT, VIRÁG SÁNDOR és SZLOBODA MIHÁLY felnőttek.

MINDANNYIAN BÜSZKÉK VAGYUNK A GYŐZELEMRE, ÉS GRATULÁLUNK A CSAPAT MINDEN TAGJÁNAK!

 
BALLAGÁS A KERTVÁROSI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN PDF Nyomtatás E-mail


phoca thumb l dscf7543Június 15-én délelőtt ballagtak és ünnepi műsorral búcsúztak tanáraiktól, társaiktól az iskola 8. osztályos diákjai.

A ballagó tanulók az év során számos sikert értek el a tanulmányi munka, a sport, a kultúra területén, ezért különböző kitüntetéseket vehettek át az ünnepségen. Ebben a tanévben az Év tanulója címet Braun Csilla érdemelte ki, ő lett a” Szépen magyarul, szépen emberül” díj birtokosa is. Bárány Olivér az iskola hírnevének öregbítéséért vehetett át oklevelet Kovács Sándor igazgató úrtól, aki a tanulásban, sportban, közösségi munkában kiemelkedően teljesítő tanulóknak is jutalomkönyveket adott át. Az Év sportolója kitüntetést is Braun Csilla és Bárány Olivér kapta, hiszen mindketten tagjai voltak annak a Nagy Vagy! csapatnak, amely a június 16-i döntőn az ország legjobb csapataként állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

Az Év szülője kitüntetést Csányi Ferencné vehette át, öt szülőnek pedig oklevéllel ismerte el, köszönte meg munkáját az igazgató úr.

A nyári pihenés után valamennyi ballagó középiskolában kezdheti majd meg tanulmányait.

 
PROGRAMKAVALKÁD ISKOLÁNKBAN AZ UTOLSÓ TANÍTÁSI NAPON PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l dscf7081Iskolánkban hagyománnyá vált, hogy az utolsó tanítási nap a tartalmas keretek között zajló önfeledt szórakozásé. A nap kezdéseként a diákügyeletben mindvégig kitartó, legszorgalmasabb kisdiákok vehették át méltó jutalmukat. Ezután kezdetét vette a bolondballagók bemutatkozása. A jelmezes fellépők között szerepeltek fiúnak öltözött lányok, vad farkas, de még részeg kőműveseket is láthattunk.

A délelőtt nagy részét a hagyományos KI MIT TUD?! fellépések színesítették, melynek során 46 produkció mérte össze erejét. A neves zsűrinek- Lakatosné Molnár Anna énektanár, Csorvási Zoltán a Lyra együttesből, Halla Zoltán népművelő, Detkó Dávid tánctanár, Rostás László cigány kisebbségi önkormányzati elnök- igazán nehéz dolga volt a döntésnél. Végül a győztesek:

ÉNEK, HANGSZER: Bartos Boglárka zongorajátéka

TÁNC- ÉS MOZGÁS: SziCsiBi modern tánca

VERS- ÉS PRÓZA: Nyilas Anna verse

JELENET: A színjátszó csoport bohócjelenete

A délelőtt során a felső tagozatosokból álló focicsapat pedig a tanári kar tagjai ellen mérhette össze tudását. Az eredmény 1-1-es döntetlennel zárult, a vándorserleg a tanárok felajánlása után végül a diákok kezébe került. A színes nap fénypontjaként a KI MIT TUD?! helyezettjei vehették át a méltán megérdemelt jutalmukat. Folytatás veletek, ugyanitt!!

Csehó-Kovács Lajos

DÖK-patronáló tanár

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

13. oldal / 29
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

[+]
 • Increase font size
 • Decrease font size
 • Default font size
 • default color
 • blue color
 • green color