Kertvárosi Általános Iskola honlapja

..
 
Hírek
SIKER A JÁTÉKOS SPORTVERSENY MEGYEI FORDULÓJÁN PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l megyei.donto.0212013. január 24-én, csütörtökön rendezték meg Kecskeméten a Diákolimpia Játékos Sportverseny megyei döntőjét, ahol iskolánk csapata az országos elődöntőbe jutó második helyen végzett. A végjáték hihetetlen izgalmasra sikeredett, a csapatok nagyon sokáig fej-fej mellett haladtak, az utolsó versenyszám előtt még mindig nem lehetett tudni az első hely sorsát.

Bővebben...
 
SZÉPÍRÓ VERSENY PDF Nyomtatás E-mail

oklevl kulcsr sndorKulcsár Sándor 7.A osztályos tanuló a Járási Szépíró versenyen III. helyezést ért el.

Gratulálunk a szép eredményhez!

 
JÁTÉKOS SPORTVERSENY ISKOLÁNKBAN PDF Nyomtatás E-mail

sportvetlked 2013 157Ebben az évben iskolánk sportcsarnoka adott otthont a diákolimpia körzeti Játékos sportverseny küzdelmeinek.Jánoshalma, Kiskunhalas Felsővárosi Általános Iskola, Kiskunmajsa, Kunfehértó és Soltvadkert iskoláinak csapatai mellett a mi alsósaink is kiválóan szerepeltek. Szoros küzdelemben a második helyen végeztünk, így kivívtuk a lehetőséget, hogy Kecskeméten a megyei fordulón is megmutassuk felkészültségünket.

 
KARÁCSONYI ÜNNEPSÉG PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l dscf3946

Iskolánk hagyományainak megfelelően az idén is az utolsó tanítási nap estéjén karácsonyi műsorral zárták tanulóink és tanáraink az évet. A gyerekek verses, zenés, táncos produkciókkal ajándékozták meg vendégeinket, szüleiket, és varázsoltak igazi karácsonyi hangulatot iskolánk tornacsarnokába.

 

 
KARÁCSONYI VÁSÁR PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l dscf3869December 19-én délután ismét megrendeztük karácsonyi vásárunkat.

Az elmúlt hetekben a gyerekek és szülők apró ajándékokat készítettek, melyeket az iskolánk aulájában lehetett megvásárolni. Aki megéhezett, megszomjazott, arra finom sütemény és meleg tea várt.

 
KÉZMŰVES DÉLUTÁN PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l dscf3808Luca napjának délutánja a karácsonyi készülődés jegyében telt iskolánkban. Az alsó tagozatos gyerekek búzát ültettek, a kézműves foglalkozáson képeslapokat, angyalkákat, karácsonyfadíszeket, asztaldíszeket készítettek, tankonyhánkban mézeskalácsot sütöttek.

 
MEGÉRKEZETT A MIKULÁS PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l mikuls 2012 018Iskolánk tanulói izgatottan várták a Mikulást, aki december 6-án 10 órakor megérkezett sportcsarnokunkba.

Az alsó tagozatos gyerekek dalokkal versekkel köszöntötték a kedves vendéget.

Mikulás bácsi a gyerekeknek sok-sok ajándékot hozott, és megígérte, hogy jövőre is el fog látogatni hozzánk.

 
SIKER AZ ARANY JÁNOS ORSZÁGOS VERSENYEN PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l patocskai csongorPatocskai Csongor 5.b osztályos tanulónk bejutott az Arany János Magyarverseny országos döntőjébe, melyet Budapesten a Műszaki Egyetemen rendeztek meg.

Csongor nagyszerűen teljesített, az országos versenyen a 4. helyezést szerezte meg.

Gratulálunk kiemelkedő eredményéhez!

 
SZÍNHÁZLÁTOGATÁS PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l kecskemt sznhz kicsiIskolánkból 2012. december 8-án 100 fővel vettünk részt Kecskeméten, a Katona József Színház Bors néni című előadásán, ahol megtudtuk, hogy kicsoda is valójában Bors néni. Élőben láthattuk a határtalan jóságú, látszatra kicsit koros, mindössze nyolcvan esztendős tündért, aki fent lakik a padláson, s harminchárom szobájának harminchárom ablakából kitekintve akár harminchárom világot is beláthat. Gondozgatja háztetőnyi magasban lévő kertecskéjét, karóráján méri, hány perc alatt fut fel a futóbab a karóra, kendőjével tisztogatja a hold képét, ha foltos, majd kézen fogva sétál vele egyet az égen.

Gyerekek, szülők, pedagógusok egy közös élmény részesei lehettek.

 
MESEMONDÓ VERSENY PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l dscf3333Iskolánkban megrendezésre került a mesemondó verseny, melyre sok tanulónk jelentkezett. A versenyen a tanulók szebbnél szebb népmeséket mondtak el a közönség és a zsűri nagy örömére. Az alsó tagozaton Molnár Dominika 4.a osztályos tanuló, a felső tagozaton Braun Csilla 8.a osztályos diák lett a legjobb mesemondó. Ők képviselik iskolánkat a Martonosi Pál Városi Könyvtár által megrendezésre kerülő területi versenyen. Felkészítő tanáraik: Bagó Andrea, Szabóné Füle Szilvia. Minden mesemondó diáknak és felkészítőjének gratulálunk!

 
ISMÉT NAGY VAGY KERTVÁROS PDF Nyomtatás E-mail

NAGY VAGY 022Harminchat csapat állt rajthoz a Kecskeméti Fürdőben megrendezett TV2 iskolai-családi sportvetélkedőjének őszi évadában. A csapatok között immár második alkalommal, ott volt iskolánk is. Az erő, az ügyesség, a kitartás harcát láthattuk november 25-én, vasárnap délelőtt a TV2-n!

Katus Attilával az élen nagyszerű győzelmeket és értékes helyezéseket szerzett csapatunk. Az utolsó, dupla pontos feladatban annyira jól teljesítettünk, hogy kétség sem merülhetett fel, ki volt a nap legjobbja! 38 pontot gyűjtve azonos pontszámmal első helyen jutott tovább a türkizkékben pompázó kertvárosi iskola csapata a középdöntőbe.

 1. Kiskunhalas, Kertvárosi Általános Iskola. 38 pont

A csapat tagjai: Csík Réka, Szabó Bence, Braun Csilla, Pap Szilvia, Bárány Olivér, Csíkné Torday Hargitta, Nagy Krisztina, Nagy Róbert, Virág Sándor, Kószó Szonja, Sztojka Róbert, Pappné Tóth Adrienn, Szloboda Mihály. 

Csapatkapitány: Katus Attila

Gratulálunk a győztes csapatnak!

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

13. oldal / 25
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Ki olvas minket

Oldalainkat 42 vendég böngészi

[+]
 • Increase font size
 • Decrease font size
 • Default font size
 • default color
 • blue color
 • green color