Kertvárosi Általános Iskola honlapja

..
 
Hírek
ERDEI ISKOLA PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l dscf8219Iskolánk negyedik osztályos tanulói tanítóik vezetésével 2013. szeptember 9-13-ig erdei iskolai programban vettek részt Mórahalmon a Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola keretei között. Tanulóinknak  a hét folyamán izgalmas, érdekes programokban volt részük: gyalogtúrán ismerkedtek Csipak-semlyék  élővilágával , lovaskocsival a környező tanyák közt jártak,a  23 km-es kerékpártúrán a bivalyrezervátumot keresték fel. A tábor területén található interaktív múzeumban  a régi tanyai élet tárgyaival, a jeles napokhoz kötődő szokásokkal ismerkedtek meg  játékos formában. A kézműves házban nemezből labdát, kukoricacsuhéból szitakötőt készítettek. Az utolsó napon mezei hétpróbán mutatták meg tudásukat,  ügyességüket  a csapatok. A próba 5. állomásán kenyeret dagasztottak a gyerekek, kis  cipóikat  szüleiknek hozták haza, és a nagy közös kenyeret az esti táborzárón fogyasztották el. Szabadidőben mindenki szívesen vett részt a számháborúban, a  játéktanulásokban , az éjszakai rókavadászaton, és a záró tábortűz is mindannyiunknak maradandó élményt adott.

 
SZÜRETI FESZTIVÁL PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l p9070018Városunkban 2013. szeptember 6-7-8-án rendezték meg a Halasi Szüreti Napokat. A rendezvény mindhárom napján képviseltette magát iskolánk. Pénteken délután tanárok, diákok és szülők futottak együtt a futóversenyen, a szombat délutáni felvonuláson a 2-3-4 és 6. évfolyamosok vettek részt. Vasárnap délelőtt a Nagyszínpadon mutatkozhattunk be, ahol a 3. évfolyamosok sárközi cinegét, a 4. évfolyam somogyi eszközös ugróst, a 6. évfolyamosok rábaközi táncokat mutattak be.

 
MEGKEZDŐDÖTT AZ ÚJ TANÉV PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l tanvnyit 2013-2014 028Szeptember 2-án reggel 8-kor ismét becsengettek iskolánkban, és megkezdődött az új tanév.

Az ünnepélyes tanévnyitóra a sportcsarnokban gyűltek össze tanulóink, nevelőink és a megjelent kedves szülők, vendégek. A negyedik évfolyamosok ünnepi műsorral köszöntötték a megjelenteket, az első osztályosok közül Kocsi Levente 1.a és Kun Emese 1.b osztályos tanulónk mondott verset. Kovács Sándor igazgató úr tanévnyitó beszédében ismertette a bevezetésre kerülő változásokat, és mindenkinek sikeres  tanévet kívánt.

 
TANÉVNYITÓ PDF Nyomtatás E-mail

Az első tanítási nap: 2013. szeptember 2., hétfő. 
Tanévnyitó ünnepségünket 2013. szeptember 2-án 8:00-kor tartjuk iskolánk sportcsarnokában. Az ünnepi műsor után az órarend szerint folyik majd a tanítás az osztályokban. 

tanvkezds

 
KEDVES TANULÓK, KEDVES SZÜLŐK! PDF Nyomtatás E-mail

A javító vizsgákat és a pótló osztályozó vizsgákat augusztus 27-én kedden 800 órakor tartjuk.  Az érintetteket levélben értesítjük.

 

A tankönyvcsomagok átvételére

 

augusztus 22-én csütörtökön 800-tól  1700 óráig és

                 23-án pénteken 800-tól 1700 óráig kerül                                           sor.

 

A javító vizsgások a tankönyvcsomagokat

augusztus 27-én kedden 1300-tól 1700 óráig vehetik át.

 

                                     ISKOLAVEZETÉS

 
FELLÉPÉS PDF Nyomtatás E-mail

A kunfehértói sörfesztiválon lép fel iskolánk néptánc és aerobik csapata 21-én vasárnap 11 órától. Várunk szeretettel mindenkit!

 
TANKÖNYVI HÍREK PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Szülők!

A 2013/2014-es tanévtől megváltozott a tankönyvrendelések rendje. Azok a szülők, akik a fizetős kategóriába tartoznak 2013. július végéig csekket fognak kapni a Tankönyvellátó Nonprofit Kft-től, és a befizetési bizonylat ellenében fogják az iskolában megkapni a kért tankönyvcsomagot.

Azok a szülők pedig, akik valamilyen rászorultságuk alapján a munkafüzet-csomagot ingyenesen megkapják, de az új tankönyveket, vagy azok egy részét, meg szeretnék iskolai áron vásárolni, a KELLO által megadott publikus weboldalon élhetnek ezzel a lehetőséggel.

Az alábbi linkre kattintva megnyílik a publikus web-áruház, ahol az Önök által kiválasztott tankönyvek és egyéb kiadványok megrendelhetők, megvásárolhatók és a megadott lakcímükre kerül kiszállításra.

http://webshop.kello.hu/

További információt ügyeleti napokon (minden hétfőn 9-11 óráig, 522-188) az iskola titkárságán kaphatnak.

Tisztelettel: Kovács Sándor

igazgató

 
NYÁRI ÜGYELETI NAPOK ISKOLÁNKBAN PDF Nyomtatás E-mail

Július 1. 900-1100

Július 8. 900-1100

Július 15. 900-1100

Július 22. 900-1100

Július 29. 900-1100

Augusztus 5. 900-1100

Augusztus 12. 900-1100

 
VAKÁCIÓ! PDF Nyomtatás E-mail

1 - honlapra vakci

 
TANÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉG PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l dscf7799Június 18-án kedden délután 17 órakor került megrendezésre a tanévzáró ünnepség  iskolánkban. A tanulók színvonalas műsorral búcsúztak a tanévtől. Az első, második és negyedik évfolyamos tanulók vidám tanévbúcsúztató nyárköszöntő verseket szavaltak. A harmadik évfolyamosok Somogyi ugrós táncot, az ötödikesek pedig Rábaközi néptáncot adtak elő.

 Ezt követően az énekkar egy év végi témájú dalcsokorral lépett fel. Az ünnepség végén igazgató úr ismertette az idei év tanulmányi- és sporteredményeit, majd a legkiválóbb tanulók jutalomkönyveket, okleveleket vehettek át, míg a legjobb eredményeket elérő sportolók az oklevelek mellett érmekkel is gazdagodtak.

 
A KERTVÁROSI A LEGNAGYOBB!!! PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l nagy vagy gyzelemJúnius 16-án  délelőtt  volt  a TV2  országos televíziós  sportvetélkedőjének döntője, a NAGY VAGY! TESCO –KUPA.

Iskolánk tanulóiból, pedagógusaiból és szülőkből álló csapata szoros küzdelemben utasította maga mögé a vetélytársakat. Nem volt izgalommentes a döntőig vezető út.

A selejtező vizes játékaiban szinte utcahosszal nyertünk meg minden játékot. A szárazföldön már nem volt ennyire meggyőző a fölényünk, de az utolsó duplapontos rekeszmászással bebiztosítottuk a győzelmet.

A középdöntőben végig a 4-5. helyen értünk célba, már veszni látszott a továbbjutás, amikor jött a duplapontos rekeszmászás.  A 6. helyről Braun Csilla és Nagy Robi vezetésével elsőnek jutott a csúcsra csapatunk. (Még egy álló spárga is belefért a magasban.) Ennek köszönhetően ezt a fordulót is megnyertük.

A döntőben 5 elszánt csapattal kellett felvenni a küzdelmet, közülük is a makói és a bonyhádi csapat nagyon erősnek mutatkozott. A forgatókönyv itt is hasonló volt, mint a középdöntőben,annyi különbséggel, hogy itt a  3-4. helyről kellett csapatuknak eljutni a végső győzelemig.

A kiélezett küzdelemben végül a duplapontos utolsó feladat megnyerésével

ISKOLÁNK  CSAPATA  MEGNYERTE  A  2013-AS  TAVASZI  NAGY VAGY! TESCO-KUPÁT!

A csapat tagjai: CSÍK RÉKA, SZÉCSI ZSOLT, SZTOJKA RÓBERT, FEKETE BIANKA, PAP SZILVIA, BRAUN CSILLA és BÁRÁNY OLIVÉR tanulók, valamint CSÍKNÉ TORDAY HARGITTA, PAPPNÉ TÓTH ADRIENN, NAGY KRISZTINA, NAGY RÓBERT, VIRÁG SÁNDOR és SZLOBODA MIHÁLY felnőttek.

MINDANNYIAN BÜSZKÉK VAGYUNK A GYŐZELEMRE, ÉS GRATULÁLUNK A CSAPAT MINDEN TAGJÁNAK!

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

13. oldal / 29
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

[+]
 • Increase font size
 • Decrease font size
 • Default font size
 • default color
 • blue color
 • green color