Kertvárosi Általános Iskola honlapja

..
 
Hírek
ORSZÁGOS NÉMET VERSENY PDF Nyomtatás E-mail
2012. május 16. szerda, 18:53

TITOK országos német nyelvi levelező versenyen induló 6. évfolyamos csapatunk: Nagy Zsófia, Suba Viktória, Erdei Alexandra és Cseresnyés Ibolya 7. helyezést értek el, 98,3%-os teljesítménnyel! Gratulálunk!

 
PRO IUVENTUTE PDF Nyomtatás E-mail
2012. május 14. hétfő, 17:59

Az idei évben is megszavazták a 4-8. évfolyam tanulói annak a pedagógusnak a személyét, aki kimagasló pedagógiai munkája mellett szerintük a legtöbbet tett a diákság érdekében. Az idén, a tavalyi évhez hasonlóan Baksa Márta tanárnő lett a díjazott, aki a Szilády Áron Társaság ezüstérmét veheti át május 30-án, a díjátadó ünnepségen! Gratulálunk!

 
EURÓPAI NYELVEK TALÁLKOZÁSA PDF Nyomtatás E-mail
2012. május 12. szombat, 09:12

 

Az idei évben iskolánkat érte a megtiszteltetés, hogy a hagyománnyá érett, az egész várost megmozgató Idegen Nyelvi Fesztivált megrendezheti. Panorama 2Nagy örömünkre szolgált, hogy a város valamennyi általános iskolája, továbbá a Bibó István Gimnázium, a Szilády Áron Református Gimnázium és a II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola is elfogadta a meghívást, azaz zsúfolásig telt lelátó előtt kezdődhetett a fesztivál.

Bővebben...
 
HATÁRAINKON INNEN ÉS TÚL... PDF Nyomtatás E-mail
2012. május 03. csütörtök, 18:18
 

Iskolánkban a tavasz jegyében ismét egy három hetet meghaladó projektre került sor. hatarainkon innen tul 026A projekt a Helyünk Európában-Határainkon innen és túl… címet kapta. A gyerekeknek az első két hétben a saját területükhöz kapcsolódóan kellett egy információs tablót elkészíteni. Ezek között szerepelt a Felvidék, Erdély, Vajdaság, Kárpátalja és az alsó tagozatosoknak Magyarország és annak földrajzi egységei.

Bővebben...
 
UTCAI FUTÓVERSENY PDF Nyomtatás E-mail
2012. április 28. szombat, 12:20
A héten került megrendezésre a Szilády Kupa Utcai Futóverseny. Iskolánkat lányok képviselték szép eredményekkel.
BRAUN CSILLA nyerte a IV. korcsoportosok versenyét, második IZSÁKI DÓRA lett, negyedik PAP SZILVIA. A 3 fős csapat így fölényesen nyert.
Bővebben...
 
SZAVAZZ RÁNK! PDF Nyomtatás E-mail
2012. április 27. péntek, 12:04

Nyerjünk a Zöldsuli pályázaton!

A legtöbb szavazatot gyűjtő 5 iskola 500.000 forintot kap parkosításra.

Kattints ránk a zöldebb Kertvárosért:

www.cetelem.hu/zoldsuli

 
PREVENCIÓS NAPON PDF Nyomtatás E-mail
2012. április 23. hétfő, 18:58
 
Április 18-án, szerdán iskolánk is képviseltette magát a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság  által szervezett Prevenciós Napon. A színes programokon az prevencios nap 002alsó tagozatosok a Lyra együttes koncertjét hallhatták, míg a felsősök testközelből ismerkedhettek meg a mai világ egyik legfőbb problémáját jelentő veszéllyel, a droggal. 
Bővebben...
 
FELSŐS SIKEREK PDF Nyomtatás E-mail
2012. április 18. szerda, 19:58
Iskolánk az idei tanévben is indult a Szilády Áron Emlékversenyen, melynek témája: Arany János élete és művei. A háromfordulós versenyen bejutottunk a negyvenegy induló csapatból az első hatba. A döntőben a 4. helyezést értük el Aranymetszés csapatunkkal, melynek tagjai:
Bővebben...
 
VERSMARATON A KÖLTÉSZET NAPJÁN PDF Nyomtatás E-mail
2012. április 11. szerda, 18:28
Április 11. a költészet napja. Erről a napról, még verset is írt József Attila: „A talló kalászait hányva/ kolteszet napja 006S a verebek közé beleesvén/ nagy szél kapott föl egyszer engem/ Hirtelen, április estén". Nem véletlenül, hiszen a költő ezen a napon született, immár 107 éves lenne. „Reménységnek és tulipánnak/ Kicsikis deszka-alkotmányba/ 1905-ben ígyen/ Iktattak be az alkotmányba." A tragikus sorsú költő születésnapja 1964 óta a költészet napja is egyben.
Bővebben...
 
ALSÓS SIKEREK PDF Nyomtatás E-mail
2012. április 09. hétfő, 07:54
Az Apáczai Kiadó Szivárvány gyermekújságja által meghirdetett komplex tanulmányi versenyre a 3 levelezős forduló feladatainak megoldása után az évfolyamonkénti 300 csapatból iskolánk egy 1.osztályos, egy 2. osztályos, egy 3. osztályos csapata jutott be.
Az országos döntőt Budapesten a kiadó központjában rendezték meg.

Iskolánk csapatai kiválóan teljesítettek a versenyen., az 1. osztályosok a 22., a 2. osztályosok a 17. , a 3. osztályosok a 16. helyezést érték el.

Bővebben...
 
A FELELŐS ÁLLATTARTÁSRÓL... PDF Nyomtatás E-mail
2012. március 30. péntek, 14:49
Iskolánkban március 23-án és 30-án, a felső tagozatos tanulók Rémán János, a Kiskunhalasi P1030322Állatvédő Egyesület elnökének előadását hallgathatták meg. A téma: a felelős állattartás volt. A gyerekek testközelből, videók és képek segítségével láthatták mindazt, amit korábban legfeljebb a híradásokból hallhattak.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

13. oldal / 22

sulilogo

ujtehetseg

apaczailogo

 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

[+]
 • Increase font size
 • Decrease font size
 • Default font size
 • default color
 • blue color
 • green color