Kertvárosi Általános Iskola honlapja

..
 
Hírek
BÁBSZÍNHÁZ PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l sznhz 018Iskolánk első és második osztályosai a nagycsoportos óvodásokkal együtt tekintették meg a "Robin, a hód meg a kutya fája" című zenés bábjátékot. Látványos, vidám állatfigurák tolmácsolták a gyerekek felé a természet védelmét, a növények, állatok szeretetét, a jó cselekedetek fontosságát. A közönség zengő tapssal jutalmazta az előadást.

 
OVI-OLIMPIA 2013 PDF Nyomtatás E-mail

 
phoca thumb l dscf4257Jókedv, móka, kacagás. Ettől volt hangos péntek délután az iskola
sportcsarnoka, ahol a II. OVI-OLIMPIA került megrendezésre. Mintegy negyven óvodás és az őket elkísérő szülők melegítették be izmaikat a „Gumimacik” ütemére. Utána 9 „sportágban” mérték össze ügyességüket, gyorsaságukat. A remek teljesítményt a nyakakban csillogó érmek mutatták, melyeknél fényesebben csak a vidám gyermekszemek ragyogtak. Köszönjük a kedves szülőknek, hogy elhozták gyermeküket, köszönjük az óvónőknek a szervezést és a jelenlétet. Minden mozogni szerető óvodást a továbbiakban is szeretettel várunk hétfő délutánonként fél 5-től fél 6-ig a már második éve nagy sikerrel működő ovitornán.

 

 
OVI-OLIMPIA PDF Nyomtatás E-mail

 

ovi olimpiaSok szeretettel várunk minden nagycsoportos óvodást, szüleiket és a felkészítő óvó néniket Iskolanyitogató programsorozatunk soron következő állomására az Ovi-olimpiára, mely 2013. február 8-án pénteken délután 16 órai kezdettel kerül megrendezésre intézményünk sportcsarnokában.

 
SIKER A JÁTÉKOS SPORTVERSENY MEGYEI FORDULÓJÁN PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l megyei.donto.0212013. január 24-én, csütörtökön rendezték meg Kecskeméten a Diákolimpia Játékos Sportverseny megyei döntőjét, ahol iskolánk csapata az országos elődöntőbe jutó második helyen végzett. A végjáték hihetetlen izgalmasra sikeredett, a csapatok nagyon sokáig fej-fej mellett haladtak, az utolsó versenyszám előtt még mindig nem lehetett tudni az első hely sorsát.

Bővebben...
 
SZÉPÍRÓ VERSENY PDF Nyomtatás E-mail

oklevl kulcsr sndorKulcsár Sándor 7.A osztályos tanuló a Járási Szépíró versenyen III. helyezést ért el.

Gratulálunk a szép eredményhez!

 
JÁTÉKOS SPORTVERSENY ISKOLÁNKBAN PDF Nyomtatás E-mail

sportvetlked 2013 157Ebben az évben iskolánk sportcsarnoka adott otthont a diákolimpia körzeti Játékos sportverseny küzdelmeinek.Jánoshalma, Kiskunhalas Felsővárosi Általános Iskola, Kiskunmajsa, Kunfehértó és Soltvadkert iskoláinak csapatai mellett a mi alsósaink is kiválóan szerepeltek. Szoros küzdelemben a második helyen végeztünk, így kivívtuk a lehetőséget, hogy Kecskeméten a megyei fordulón is megmutassuk felkészültségünket.

 
KARÁCSONYI ÜNNEPSÉG PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l dscf3946

Iskolánk hagyományainak megfelelően az idén is az utolsó tanítási nap estéjén karácsonyi műsorral zárták tanulóink és tanáraink az évet. A gyerekek verses, zenés, táncos produkciókkal ajándékozták meg vendégeinket, szüleiket, és varázsoltak igazi karácsonyi hangulatot iskolánk tornacsarnokába.

 

 
KARÁCSONYI VÁSÁR PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l dscf3869December 19-én délután ismét megrendeztük karácsonyi vásárunkat.

Az elmúlt hetekben a gyerekek és szülők apró ajándékokat készítettek, melyeket az iskolánk aulájában lehetett megvásárolni. Aki megéhezett, megszomjazott, arra finom sütemény és meleg tea várt.

 
KÉZMŰVES DÉLUTÁN PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l dscf3808Luca napjának délutánja a karácsonyi készülődés jegyében telt iskolánkban. Az alsó tagozatos gyerekek búzát ültettek, a kézműves foglalkozáson képeslapokat, angyalkákat, karácsonyfadíszeket, asztaldíszeket készítettek, tankonyhánkban mézeskalácsot sütöttek.

 
MEGÉRKEZETT A MIKULÁS PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l mikuls 2012 018Iskolánk tanulói izgatottan várták a Mikulást, aki december 6-án 10 órakor megérkezett sportcsarnokunkba.

Az alsó tagozatos gyerekek dalokkal versekkel köszöntötték a kedves vendéget.

Mikulás bácsi a gyerekeknek sok-sok ajándékot hozott, és megígérte, hogy jövőre is el fog látogatni hozzánk.

 
SIKER AZ ARANY JÁNOS ORSZÁGOS VERSENYEN PDF Nyomtatás E-mail

phoca thumb l patocskai csongorPatocskai Csongor 5.b osztályos tanulónk bejutott az Arany János Magyarverseny országos döntőjébe, melyet Budapesten a Műszaki Egyetemen rendeztek meg.

Csongor nagyszerűen teljesített, az országos versenyen a 4. helyezést szerezte meg.

Gratulálunk kiemelkedő eredményéhez!

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

13. oldal / 25
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Ki olvas minket

Oldalainkat 22 vendég böngészi

[+]
 • Increase font size
 • Decrease font size
 • Default font size
 • default color
 • blue color
 • green color